Nieuws

Steun Manuela Kruise

TFC De Ketting is door Manuela Kruise, de dochter van oud-lid Piet Kruise, benaderd of wij haar kunnen helpen. Manuela heeft als doel om op 4 juni 2020 de Alpe d’ Huez 6 keer op te fietsen!
Vorig jaar is Piet overleden aan longkanker en ter nagedachtenis aan Piet wil ze het KWF en hun onderzoek naar kanker steunen door deel te nemen aan Alpe d’ HuZes.
Meer informatie kan je vinden op de pagina van Manuela op de website van Alpe d’ HuZes: opgevenisgeenoptie.nl op haar Facebook-pagina.

TFC De Ketting wil met behulp van jullie Manuela steunen door onder andere de volgende acties:

 • te vragen om een vrijwillige donatie over te maken naar de rekening van TFC De Ketting. Het totaalbedrag dat door jullie wordt gedoneerd wordt door de vereniging verdubbelt met een maximum bedrag van € 250,00. Het bankrekeningnummer is NL21RABO0360121004
 • Manuela de gelegenheid geven om tijdens Gronings Mooiste haar actie te promoten,
 • TFC de Ketting plaatst een artikel in de Ter Apeler Courant waarbij Gronings Mooiste wordt gepromoot en Manuela ook zal worden benoemd.

TFC de Ketting overhandigt de cheque met het gedoneerde bedrag tijdens Gronings Mooiste aan Manuela.
We rekenen dan ook op een genereuze en positieve bijdrage van jullie en wensen Manuela veel succes met de voorbereiding en inzameling en natuurlijk veel succes met de Alpe ‘d HuZes op 4-6-2020.

Het bestuur

Jubilarissen in het zonnetje gezet

V.l.n.r. Gerard Tiben (voorzitter), Evert Hilverts, Harm Hilverts, Rick Pors (penningmeester)

Op 6 augustus jl. was het precies 40 jaar geleden dat de Ter Apeler Fietsclub De Ketting, ofwel TFC De Ketting is opgericht Dit 40 jarig jubileum is op 28 september uitgebreid gevierd tijdens een groot jubileumfeest me alle leden.

De broers Harm en Evert Hilverts zijn al lid sinds de oprichting in 1979 en werden dan ook in het zonnetje gezet door de voorzitter met een cadeaubon en een bos bloemen.

Gronings Mooiste 2019

Op zondag 10 november a.s. organiseert TFC De Ketting de jaarlijks terugkerende veldtoertocht Gronings Mooiste.
De routes van 30, 50 en 80 kilometer gaan voor een deel over het MTB-parcours dat in maart 2014 is geopend. Dit parcours biedt vele uitdagingen, vooral ook voor de geoefende mountainbiker. Naast diverse klimmetjes bevat de route leuke single tracks en mooie brede zandpaden, waar men elkaar prima kan passeren.

Voor meer informatie klik HIER

 
 

 

 

Rolfes Sports OPEN

 

 

Openingstijden
Kom langs voor een kop koffie, advies op maat of gewoon om even bij te praten en rond te kijken.

Dinsdag t/m zaterdag: 09.00 – 17.00
Donderdag koopavond: 18.00 – 20.00

Blijf op de hoogte van ons nieuwe avontuur en volg ons via @deschoolmk en @rolfessports.

ROLFES SPORTS cycling · lifestyle
DE SCHOOL
Marktstraat 43
9581 AB  Musselkanaal   
Telefoon: 0599-412145
WhatsApp: 06-13930427
Mail: info@rolfessports.com
Afdeling Techniek: techniek@rolfessports.com

Rabobank Clubkas Actie

De Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart!
Rabobank Zuid en Oost Groningen steunt met deze campagne de verenigingen en stichtingen in de regio.

Met je persoonlijke stemcode kan je tot en met 28 februari 2019 op de website van de Rabobank Zuid en Oost Groningen inloggen en je stem uitbrengen. Het zou fantastisch zijn alsje op TFC De Ketting stemt.

Elke stem is geld waard. Laat deze niet verloren gaan en stem!

> > > STEM HIER < < <

Foto’s Gronings Mooiste

Alle foto’ s die gemaakt zijn tijdens Gronings Mooiste worden z.s.m. op onze website www.tfcdeketting.nl/foto geplaatst. Er zijn ruim 700 foto’ s gemaakt en deze worden beoordeeld op kwaliteit en indien nodig, bewerkt. Het streven is om deze week de foto’ s online te zetten.

Update Rolfes

Update Rolfes Sports

Het is alweer een maand geleden dat ook onze winkel werd verwoest door de brand. Zoals je je vast kunt voorstellen, hadden en hebben we veel te regelen. In deze mail willen we je even bijpraten: waar staan we nu en hoe gaan we verder?

Alle onderzoeken zijn inmiddels afgerond en we hebben toestemming gekregen om te slopen. Hier is zo snel mogelijk mee begonnen, het schiet lekker op! Dan kunnen we plannen maken voor herbouw.

Daarnaast zijn we al een heel eind met een hele bijzondere tijdelijke locatie in Musselkanaal. Hierover z.s.m. meer.

Hoe nu verder
Natuurlijk begrijpen wij ook dat je graag wilt weten wanneer, of en hoe je bij ons terecht kunnen voor vragen, reparaties, onderhoud of een nieuwe fiets. Graag! Deze informatie hebben wij daarom op een rijtje gezet.

Om te beginnen lopen alle bestaande garanties en servicebeurten natuurlijk gewoon door. Contact ons!

 • Garantie, reparatie en onderhoud
  Vanaf aankomende week kun je weer bij ons terecht voor reparaties. Stuur een mailtje naar techniek@rolfessports.com, dan nemen de jongens van de werkplaats contact met je op voor een afspraak.  We komen jouw fiets op de afgesproken dag en tijd ophalen.Stuur ons ook een mailtje als jouw fiets in aanmerking komt voor één van onze onderhoudsbeurten.
   
 • Nieuwe fiets
  Inmiddels hebben wij de eerste nieuwe fietsen alweer afgeleverd! Ben jij ook op zoek naar een nieuwe fiets? Dit kan zoals je gewend bent via ons. Stuur een mailtje naar  sales@rolfessports.com, dan overleggen we samen wat voor jou de beste optie is.Je kunt ons ook een mailtje sturen als je nieuwe onderdelen of accessoires voor jouw fiets nodig hebt.
   
 • Overige vragen 
  Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@rolfessports.com, dan doen wij ons best om je zo snel mogelijk een antwoord te geven.

En dan nog even dit…
Bedankt voor alle begrip, steun, bloemen en lieve berichtjes de afgelopen tijd! Wij hopen je zo snel mogelijk weer te verwelkomen in onze (tijdelijke) winkel. Dan drinken we daar samen, als vanouds, weer een kop koffie.

We houden jullie op de hoogte!

Michaël, Karin & team.