Nieuws

Rolfes Sports OPEN

 

 

Openingstijden
Kom langs voor een kop koffie, advies op maat of gewoon om even bij te praten en rond te kijken.

Dinsdag t/m zaterdag: 09.00 – 17.00
Donderdag koopavond: 18.00 – 20.00

Blijf op de hoogte van ons nieuwe avontuur en volg ons via @deschoolmk en @rolfessports.

ROLFES SPORTS cycling · lifestyle
DE SCHOOL
Marktstraat 43
9581 AB  Musselkanaal   
Telefoon: 0599-412145
WhatsApp: 06-13930427
Mail: info@rolfessports.com
Afdeling Techniek: techniek@rolfessports.com

Rabobank Clubkas Actie

De Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart!
Rabobank Zuid en Oost Groningen steunt met deze campagne de verenigingen en stichtingen in de regio.

Met je persoonlijke stemcode kan je tot en met 28 februari 2019 op de website van de Rabobank Zuid en Oost Groningen inloggen en je stem uitbrengen. Het zou fantastisch zijn alsje op TFC De Ketting stemt.

Elke stem is geld waard. Laat deze niet verloren gaan en stem!

> > > STEM HIER < < <

Foto’s Gronings Mooiste

Alle foto’ s die gemaakt zijn tijdens Gronings Mooiste worden z.s.m. op onze website www.tfcdeketting.nl/foto geplaatst. Er zijn ruim 700 foto’ s gemaakt en deze worden beoordeeld op kwaliteit en indien nodig, bewerkt. Het streven is om deze week de foto’ s online te zetten.

Update Rolfes

Update Rolfes Sports

Het is alweer een maand geleden dat ook onze winkel werd verwoest door de brand. Zoals je je vast kunt voorstellen, hadden en hebben we veel te regelen. In deze mail willen we je even bijpraten: waar staan we nu en hoe gaan we verder?

Alle onderzoeken zijn inmiddels afgerond en we hebben toestemming gekregen om te slopen. Hier is zo snel mogelijk mee begonnen, het schiet lekker op! Dan kunnen we plannen maken voor herbouw.

Daarnaast zijn we al een heel eind met een hele bijzondere tijdelijke locatie in Musselkanaal. Hierover z.s.m. meer.

Hoe nu verder
Natuurlijk begrijpen wij ook dat je graag wilt weten wanneer, of en hoe je bij ons terecht kunnen voor vragen, reparaties, onderhoud of een nieuwe fiets. Graag! Deze informatie hebben wij daarom op een rijtje gezet.

Om te beginnen lopen alle bestaande garanties en servicebeurten natuurlijk gewoon door. Contact ons!

 • Garantie, reparatie en onderhoud
  Vanaf aankomende week kun je weer bij ons terecht voor reparaties. Stuur een mailtje naar techniek@rolfessports.com, dan nemen de jongens van de werkplaats contact met je op voor een afspraak.  We komen jouw fiets op de afgesproken dag en tijd ophalen.Stuur ons ook een mailtje als jouw fiets in aanmerking komt voor één van onze onderhoudsbeurten.
   
 • Nieuwe fiets
  Inmiddels hebben wij de eerste nieuwe fietsen alweer afgeleverd! Ben jij ook op zoek naar een nieuwe fiets? Dit kan zoals je gewend bent via ons. Stuur een mailtje naar  sales@rolfessports.com, dan overleggen we samen wat voor jou de beste optie is.Je kunt ons ook een mailtje sturen als je nieuwe onderdelen of accessoires voor jouw fiets nodig hebt.
   
 • Overige vragen 
  Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@rolfessports.com, dan doen wij ons best om je zo snel mogelijk een antwoord te geven.

En dan nog even dit…
Bedankt voor alle begrip, steun, bloemen en lieve berichtjes de afgelopen tijd! Wij hopen je zo snel mogelijk weer te verwelkomen in onze (tijdelijke) winkel. Dan drinken we daar samen, als vanouds, weer een kop koffie.

We houden jullie op de hoogte!

Michaël, Karin & team.