Nieuws

Kloostertocht

Kloostertocht 2018

Op zondag 22 april werd de Kloostertocht gereden. Deelnemers konden kiezen om 80 km of 120 km te fietsen.
Na maanden van voorbereiding was het vandaag dan eindelijk zover. Het was prachtig weer en met de nieuwe routes beloofde het een mooie dag te worden. Om 7 uur vanochtend waren de vrijwilligers al op pad en niets kon meer mis gaan… dachten we.

Helaas is door een misverstand de eerste verzorgingspost bevoorraad met te weinig eten en drinken. Ook waren er veel meer deelnemers dan voorgaande jaren, hier hadden we niet op gerekend. Hierdoor konden we helaas niet alle deelnemers voorzien van eten en drinken. We waren genoodzaakt om vroegtijdig deze verzorgingspost weg te halen.

De organisatie betreurd dit ten zeerste en biedt hierbij oprecht excuses aan aan iedereen die de dupe is geworden van onze fout.

TFC De Ketting

Namens de organisatie,
Gerard Tiben, voorzitter

Woman on Wheels

Op zondag 13 mei 2018 komt het wielerevent Women on Wheels naar Assen. Het Regionaal Wielercentrum zal het decor zijn waar dames kunnen MTB-en, wegwielrennen, baanwielrennen en BMX-en. Women on Wheels richt zich op alle dames die kennis willen maken met de wielersport en dames die hun wielerprestaties willen verbeteren. Een uniek event met een wielermarkt, clinics en workshops. Gericht op dames, maar mannen en kinderen worden zeker niet vergeten. Kortom: een event voor de hele familie.

De wielersport wordt steeds populairder voor dames en de prestaties op topniveau liegen er niet om. Om aan de wens van veel dames tegemoet te komen, biedt de Stichting ter Promotie van de Sport “Women on Wheels” aan. Een wielerevent met clinics op de verschillende wielerbanen en workshops die gericht zijn op onderhoud van materiaal, trainingsleer, voeding, kleding en fietstechniek. Om het geleerde meteen in praktijk te brengen, organiseren ze tevens een wielerwedstrijd en worden er diverse toertochten uitgezet. Daarnaast is er een bruisende wielermarkt die gericht is op alles wat met fietsen te maken heeft. Je kunt hier ook gezellig even zitten met je familie om van de sfeer te genieten en een broodje of een pannenkoek te eten. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven.

Organiserende verenigingen. De organisatie van Women on Wheels valt onder de Stichting ter promotie van de Sport en heeft als doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Samen met de provincie Assen, het Regionaal Wielercentrum en de diverse aangesloten wielerverenigingen willen ze de wielersport in Drenthe een warm hart toedragen.

Aanmelden
Wil je meer weten over Women on Wheels of je meteen aanmelden? Volg ons via Social Media of bezoek onze website: www.womenonwheels.nu
——————————
Noot voor de redactie (niet opnemen in het persbericht): voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van der Zwaan of Jolanda Langeland door het sturen van een mail naar womenonwheelsassen@gmail.com. We zullen zo snel mogelijk op uw vraag of bericht terugkomen.

Nieuwe website

Sinds 1 februari 2018 is de nieuwe website van TFC De Ketting online. De website wordt in 3 fases gebouwd, waarvan fase 1 nu gerealiseerd is. Tijdens de implementatie van de fases worden er regelmatig aanpassingen en uitbreidingen aan de website uitgevoerd.

Leden van TFC De Ketting kunnen inloggen en zien dan meer informatie. Met name informatie dat alleen voor leden is bestemd. Mocht je lid zijn van TFC De Ketting maar nog geen inloggegevens hebben ontvangen, stuur dan even een bericht via het Contactformulier. Dit formulier mag je ook gebruiken voor ideeën, opmerkingen en complimenten.