Kloostertocht 2018

Op zondag 22 april werd de Kloostertocht gereden. Deelnemers konden kiezen om 80 km of 120 km te fietsen.
Na maanden van voorbereiding was het vandaag dan eindelijk zover. Het was prachtig weer en met de nieuwe routes beloofde het een mooie dag te worden. Om 7 uur vanochtend waren de vrijwilligers al op pad en niets kon meer mis gaan… dachten we.

Helaas is door een misverstand de eerste verzorgingspost bevoorraad met te weinig eten en drinken. Ook waren er veel meer deelnemers dan voorgaande jaren, hier hadden we niet op gerekend. Hierdoor konden we helaas niet alle deelnemers voorzien van eten en drinken. We waren genoodzaakt om vroegtijdig deze verzorgingspost weg te halen.

De organisatie betreurd dit ten zeerste en biedt hierbij oprecht excuses aan aan iedereen die de dupe is geworden van onze fout.

TFC De Ketting

Namens de organisatie,
Gerard Tiben, voorzitter

%d bloggers liken dit: