Op zondag 13 mei 2018 komt het wielerevent Women on Wheels naar Assen. Het Regionaal Wielercentrum zal het decor zijn waar dames kunnen MTB-en, wegwielrennen, baanwielrennen en BMX-en. Women on Wheels richt zich op alle dames die kennis willen maken met de wielersport en dames die hun wielerprestaties willen verbeteren. Een uniek event met een wielermarkt, clinics en workshops. Gericht op dames, maar mannen en kinderen worden zeker niet vergeten. Kortom: een event voor de hele familie.

De wielersport wordt steeds populairder voor dames en de prestaties op topniveau liegen er niet om. Om aan de wens van veel dames tegemoet te komen, biedt de Stichting ter Promotie van de Sport “Women on Wheels” aan. Een wielerevent met clinics op de verschillende wielerbanen en workshops die gericht zijn op onderhoud van materiaal, trainingsleer, voeding, kleding en fietstechniek. Om het geleerde meteen in praktijk te brengen, organiseren ze tevens een wielerwedstrijd en worden er diverse toertochten uitgezet. Daarnaast is er een bruisende wielermarkt die gericht is op alles wat met fietsen te maken heeft. Je kunt hier ook gezellig even zitten met je familie om van de sfeer te genieten en een broodje of een pannenkoek te eten. Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven.

Organiserende verenigingen. De organisatie van Women on Wheels valt onder de Stichting ter promotie van de Sport en heeft als doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Samen met de provincie Assen, het Regionaal Wielercentrum en de diverse aangesloten wielerverenigingen willen ze de wielersport in Drenthe een warm hart toedragen.

Aanmelden
Wil je meer weten over Women on Wheels of je meteen aanmelden? Volg ons via Social Media of bezoek onze website: www.womenonwheels.nu
——————————
Noot voor de redactie (niet opnemen in het persbericht): voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van der Zwaan of Jolanda Langeland door het sturen van een mail naar womenonwheelsassen@gmail.com. We zullen zo snel mogelijk op uw vraag of bericht terugkomen.

%d bloggers liken dit: